En liten start 
2006-07-26, 00:23
Det är nästan ett måste att ha en blog nu för tiden. Så här är min.

Det som drabbar en efter den initiala installationsfasen då man lätt drar ner själva blogverktyget och kastar upp det på sin website är den berömda skrivkrampen... Vad skall jag skriva? Nåväl det är ganska simpelt. Varför bloggar jag överhuvudtaget? Jo för att föra en liten dagbok och dialog över nätet. Så mitt primära syfte är att sammanfatta och dela med mig av de erfarenheter jag får genom att utforska .NET 3.0.

Ja, just det! Den närmaste tiden kommer innebära stora förändringar för oss programmerare framförallt vad gäller den nya programmeringsmodell som kommer med WPF (Windows Presentation Foundation). Så därför kan det vara intressant att lägga upp sina funderingar så man kan återgå till dem och kanske t.o.m få kommentarer av andra utvecklare. Då borde jag ju skriva på engelska...men jag avstod från det för att komma igång med det här första inlägget.

Nåväl en liten start, eftersom jag kollade upp en av mina lågriskfonder (någon räntefond med någon procents avkastning) och roades av fondförvaltarens utseende så kan man väl bjuda på det skämtet (och dessutom prova att lägga in en bild). Så kolla in den här snubben:

Jag antar att jag får söka mina pengar på Kaymanöarna eller nåt.

Så ha det!
1 comment ( 13 views )   |  0 trackbacks   |  permalink   |   ( 2.9 / 1118 )


Back